marți, 25 august 2015

Prima calatorie a puiutului meu....




                          Omuletul meu mic, a fost botezat! Samburelul s-a transformat in Carmen Maria. Dumnezeule, cate trairi sufletesti am avut. E greu sa redau in cuvinte, tot ceea ce am simtit in momentul acela, a fost inaltator. Povestea botezului a inceput din momentul in care, am stabilit data si locatia. Din acea secunda, n-am facut decat sa ma agit sufleteste pentru tot. Cine ma cunoaste stie ca, atunci cand e vorba de un chef, de ziua mea, sau oricare alta zi importanta pentru familia mea, imi place sa fiu atenta si sa ma gandesc la fiecare detaliu in parte. Asta am facut si de aceasta data.
                            Tema botezului a fost " Calatoria". Am ales asta, pentru ca , am pornit de la ideea ca, prin crestinare , Carmen a noastra va porni prima calatorie a ei, in viata. Ador sa-i spun numele!!! L-as repeta de jdemii de ori , numai sa-l auda urechile mele. In fine, sa nu deviem de la subiect:)
Am stat saptamani intregi, gandindu-ma, "sapat" pe net informatii, repere,  pentru petrecerea in sine.Si intr-un final s-a conturat totul. Pentru asta, aveam nevoie de o firma de aranjamente care sa fie dispusa sa-mi faca damblaua, stim cu totii ca noi locuim la capatul pamantului si aici lumea e un pic mai rigida.:) Decor Evenimente MC Mariage, a fost salvarea mea. Din tot sufletul le multumesc pentru ca au avut rabdare sa faca tot ceea ce le-am cerut. Si au reusit! Pozele pe care le voi atasa mai jos, vorbesc de la sine. Incep cu invitatiile care au fost practic un balon, care trebuia sa-l umfli un pic :) , ca sa poti citi unde e botezul si la ce ora.
N-o sa zabovesc mult pe subiectul botezului cu detalii multe si plictisitoare, spun doar atat...Am cumparat mulaj pentru a lua micutei amprentele palmelor, aceas mulaj l-am folosit ca decor, apoi au fost artificii, lampioane, candy bar, barcute agatate prin tot restaurantul, astea le-am facut eu,am muncit pe ele trei zile, :) au fost baloane zburatare, pe mesele invitaiilor am pus cate o planseta in care ii rugam sa ne scrie cateva cuvinte pentru Carmen, noi urmand ,atunci cand micuta va implini 18 ani sa i le dam in dar,  fototgrafii insirate prin tot localul cu micuta noastra si printre toate astea au fost oamnei frumosi alaturi de noi. Le multumim cu inima ca ne-au fost alaturi .
                             O sa las pozele sa vorbeasca ele despre petrecerea in sine..
       
                                                              Carmen, te iubim de la cer pana la pamant, sunt extrem de fericita ca existi. Iti dorim sa fii fericita, sanatoasa si zambitoare!!
                                       


                                                             

















                                                                 


                       

                             

                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu